Borrelen, Bikken & Brullen Amsterdam

Borrelen, Bikken & Brullen Amsterdam

Culinair groepsuitje

mail Informatie of Reserveren?

Bent u op zoek naar het perfecte dagarrangement voor als personeelsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje dan is Borrelen, Bikken en Brullen precies wat u zoekt.

Dit arrangement bestaat uit de volgende activiteiten:

• Een doldwaas spelprogramma vol met ludieke opdrachten
• Een privé borrelvaart door de Amsterdamse grachten
• Het Comedy Diner Arrangement bestaande uit een drie gangen diner en een live Comedy Show

14:00 Ludica
Dit dagarrangement is een van onze toppers en begint met een doldwaas spelprogramma in hartje Amsterdam waarbij gekke en ludieke opdrachten u om de oren zullen vliegen.
We vangen aan om 14.00 uur met het spelprogramma Ludica.
Op het Beursplein zal de spelbegeleider u al staan op te wachten en de teams formeren.
Vervolgens zal elk team gewapend met een camera de binnenstad van Amsterdam in worden gestuurd om de doldwaze opdrachten te vervullen
Deze opdrachten zijn van tevoren niet bekend maar zullen telkens telefonisch worden doorgegeven en zullen natuurlijk allemaal gefilmd moeten worden om later als bewijsmateriaal te dienen.

Wie lukt het om een perfect biertje te tappen in een Amsterdams restaurant, een polonaise te maken met 5 Chinezen of als straatmuzikant geld te verdienen? Dit spel is inclusief een consumptie en een leuke prijs voor de winnaar..

17:00 Borrelboot
Na al deze inspanningen is het tijd voor de nodige ontspanning.
Dit doen we in stijl, varend door de Amsterdamse grachten op een privéboot.
Terwijl onze schipper u tijdens deze 1.5 uur durende vaart u de mooiste plekjes van Amsterdam laat zien kunt u genieten van een onbeperkte Hollandse Bar (Bier, Fris & Wijn). Dit is wel een heel ontspannen manier om Amsterdam te bezichtigen.

18:30 Drie gangen diner
Na deze borrelvaart zult u wel honger hebben gekregen. Nou dat komt dan goed uit, want voorafgaand aan de spetterende Comedy show wordt u getrakteerd op een heerlijk 3-gangen diner bestaande uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en het beroemde ‘verrassingstoetje’. Uiteraard kunnen dieet wensen van te voren worden doorgegeven.

21:00-23:00 Comedy Show
Als perfecte afsluiting van deze dag zullen we naar het laatste onderdeel van de avond gaan namelijk de Comedy show. Tijdens deze show zullen drie comedians en een MC u trakteren op een wervelende comedyshow. Zij zullen u doormiddel van hun grappen en scherpe improvisaties tot het eind aan toe weten te vermaken.
Dit Arrangement eindigt op loopafstand het Rembrandtplein en de Nieuwmarkt twee van de meest bruisende uitgaansgebieden van de stad waar u tot in de late uurtjes verder kunt gaan feesten.
Een van onze meest Succesvolle programma en vooral geschikt als bedrijfsuitje vrijgezellenuitje en personeelsfeest.

Inclusief
• Professionele Begeleiding
• Consumptie bij Spelprogramma Ludica
• Digitale Foto’s en Filmpjes (met achteraf download locatie)
• Onbeperkt drankjes uit de Hollandse Bar (bier, fris, wijn) tijdens de vaart
• Compleet 3 Gangen Diner
• Entree Comedyshow

Prijs: € 88.00 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 9 uur
Minimaal aantal personen: 8
Begeleiding

Stadswandeling Amsterdam is de website voor uw: