Comedy Special (vanaf 8 personen) Elke zaterdag

Comedy Special (vanaf 8 personen) Elke zaterdag

Culinair groepsuitje

mail Informatie of Reserveren?

Wie het over Amsterdam heeft, heeft het over de wallen, al decennia dé trekpleister van Amsterdam.

Onze eigen ” Wallenspecialist”  neemt u mee over dit unieke stukje Amsterdam, hij zal u alles vertellen wat u moet weten, van de rijke geschiedenis van de Wallen tot aan de ins en outs van dit moment.

Het wordt een tour die u niet mag missen als u in Amsterdam bent! Vroeger stond de Wallen bekend als een beruchte buurt waar je beter niet gezien kon worden, een groot gedeelte van de schaars geklede dames hebben in de afgelopen tijd ruimte moeten maken voor kunst projecten van de gemeente. 

Onze gids zal u naast de wallen ook Amsterdam zijn eigen Chinatown laten zien, een plek die niet mag ontbreken als u in Amsterdam bent!

 Na een tocht van twee uur zal onze gids u voorgaan naar een restaurant waar u met de groep kunt nagenieten van de tour onder het genot van een culinair drie gangen diner.

 Als u klaar bent met eten is het tijd voor de grand finale van de dag, een comedyshow op top niveau waarbij we u kunnen garanderen dat uw lachspieren aan het einde van de avond een volledige work out hebben gehad.

 Een dagje met een groep naar Amsterdam, een bedrijfsuitje of een familie dag? Met die arrangement heeft u een gegarandeerd geslaagde dag! starttijd is 16u30 en het programma duurt ongeveer 6 uur.

Algemene informatie
– Professionele gids(en)
– Entree Comedyshow
– Compleet 3 gangen diner
– Pauze in een echt Amsterdams café (ex. consumptie)

Vanaf
8 personen te boeken (vanaf 30 personen elke dag te boeken)

Prijs
€ 52,50 p.p

Neem contact op

Stadswandeling Amsterdam is de website voor uw: