Culinaire Stadswandeling

Culinaire Stadswandeling

Culinair groepsuitje

mail Informatie of Reserveren?

Bent u op zoek naar een culinaire stadswandeling in Amsterdam? Laat u verrassen tijdens ons walking dinner in Amsterdam!

Tijdens deze culinaire wandeling door Amsterdam zult u een compleet 3 gangen diner volgen, alleen zal elke gang plaatsvinden in de verschillende restaurants in drie van de meest geliefde delen van Amsterdam; de Jordaan, het oude centrum en de rosse buurt.

Uw gezelschap wordt hartelijk ontvangen door onze gidsen op het Beursplein, slechts 5 minuten van het Centraal Station. Na een korte introductie maakt u een wandeling richting de altijd gezellige Jordaan. Onze gidsen vertellen u en uw gezelschap onderweg typische Amsterdamse verhalen en anekdotes. U wandelt langs de mooiste grachtjes van Amsterdam, de bijzondere grachtenpanden en vervolgens komen wij na ongeveer een half uur aan op een – door onze klanten – altijd zeer gewaardeerd en sfeervol restaurant op de Prinsengracht. De keuze uit deze heerlijke voorgerechten kunt u daar ter plekke maken.

Na het voorgerecht wandelt u richting het hoofdgerecht in het oude centrum. Hier heeft u wederom de keuze uit verschillende hoofdgerechten van de kaart. Na het hoofdgerecht maken wij ons op voor de wandeling richting het dessert op de Zeedijk, dwars door de Rosse Buurt van Amsterdam. Gezien het al aardig donker is geworden kunt u optimaal genieten van dit bijzondere stukje Amsterdam.

Onze culinaire wandeling mag altijd rekenen op lovende recensies, dus… bent u eigenlijk met dit uitje van succes gegarandeerd!

Wij adviseren altijd rond 5 of 6 uur te starten met onze culinaire wandeling.

Inclusief
– professionele gids(en)
– garantie op een gezellige avond
– compleet 3 gangen diner in 3 bijzondere restaurants

Vanaf

8 personen te boeken

Tijdsduur
3,5 uur

Prijs
€ 60,00 p.p.

Neem contact op voor meer informatie of reserveren

Stadswandeling Amsterdam is de website voor uw: